Post by spineasnisriwi on Feb 4, 2022 23:36:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic Dino Water World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ xal kilidini açmaq ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic Dino Water World 2022 version ▞▞▞
Ümumilikdə oyunu bəyənirəm, lakin inkişaf etdiricilərin problemi həll etməsi mümkün deyil. poker oyununda qalib gəldikdən sonra bütün sikkələrimi götürdülər və indi mən mənfi 3 milyard sikkəyəm. heç bir cavab vermədən mesaj atdım, ondan imtina etmək haqqında və sadəcə dolandırılmaq üçün pul xərclədiyimi düşünmək.
Jurassic Dino Water World Περιπέτεια hvl
Jurassic Dino Water World Avanture lljq
Qəzaya davam edir!
5 yaşım olanda bu oyunu oynayırdım. Dinos almaq üçün qiymətli daşlar əvəzinə sikkələrdən istifadə etməlisiniz və əvvəllər frrrrrrreeeeee idi. Mən bu oyunu sevirəm, amma daha çox deyil/bu oyunlar pisdir
Bu oyunun yaradıcısından çox qəzəbləndim və məyus oldum!!! 7 yaşlı oğlum bu oyunda mənim icazəm olmadan və arxamca 174 dollar dəyərində əlavələr aldı! Mən tək anayam, çünki həftədən həftəyə bunu etməkdə çətinlik çəkirəm və bu, məni çox cibdən çıxartdı və ərzaq alış-verişi etmək üçün bir ailə üzvündən borc pul verməli oldum! Oyunun yaradıcısı ilə əlaqə saxladım və hələ də cavab yoxdur!!! Mən pulumu geri istəyirəm və ehtiyacım var!! 0 ulduz verirəm!
Jurassic Dino Water World Приключенски lke
Bu bir növ kompüter proqramı kimi görünür 😐😑
Bu yaxşı oyundur, amma çökməyə davam edir
Mən bunu beş olaraq qiymətləndirirəm, çünki çoxlu qiymətli daşlar əldə edə bilirəm, lakin bəzən bu, qiymətli daşlar olmaq üçün video çəkməyimə imkan vermir və həmçinin çoxlu kral fermasım olduğu üçün😁😁😁😁😍😍😍Bu oyunu sevirəm.
Mən onları inkişaf etdirdiyim şeylərin əvəzinə daşlardan istifadə etməlisən. Dinoslarınızı təkmilləşdirmək üçün qiymətli daşlar əldə etmək bezdiricidir.
Jurassic Dino Water World রোমাঞ্চকর sqlm
Yaxşı oyundur
Niyə açılmır bilən yazsın
Jurassic Dino Water World Avanture nzhr
Həqiqətən gey
Bu oyundan əvvəlki illər mənim ən çox sevdiyim oyundur, amma indi bu oyuna nifrət edirəm
Sadəcə yaxşı qrafika hazırlayın
Zəhmət olmasa, daha çox pokemon üslubunda döyüşə biləcəyiniz yerdə edin və təkamül üçün daşlardan istifadə etmək ağrılıdır. Zəhmət olmasa onu dəyişdirin ki, yeməkdən istifadə edərək təkamül edə biləsiniz
Siz cəmi 5 dəqiqə oynayırsınız, bunu düzəldə bilərsiniz?😁
Gözəl oyun. Mənə sevinc bəxş edir. Amma bu oyunun 2017 versiyasını bəyəndim. Onun daha yaxşı musiqisi var idi və dinoların artıq mövcud olmayan bacarıqları var idi :/ və indi döyüş avtomatikdir, hətta dinolarıma nəzarət edə bilmirəm,,, daha əyləncə yoxdur
Donur. Tez-tez
Jurassic Dino Water World Avanture ygx
Pul tutmalarını inkişaf etdirməyi dayandırın. Dinoslar başlamaq üçün böyük miqdarda daşlar tələb edir və daşların gəliri demək olar ki, yoxdur. Videodan sonra 12 jem, ancaq heç bir jem olmadan daha 3 reklamdan sonra. Bununla belə, bir dinonun təkmilləşdirilməsi 50 daş başa gəlir. Tövsiyə etməyin.. AMMA bu Jurassic World-dən yaxşı bir konseptdir
Mən bu oyuna çoxdan sahib idim və həqiqətən də əyləncəli idi mən onu hər gün oynayırdım, sonra təxminən 6 ay əvvəl bir yeniləmə düşdü və oyunu oynanılmaz hala gətirdi. bu oyun yaxşı olanda, sadəcə oyunu yenidən əldə etdim və lütfən onu elə edin ki, dinoslar və təkamüllər sikkə bahasına başa gəlir.
Tətbiqdə satınalmaların aqressiv itələnməsinə diqqət yetirin. Mənim 7 yaşlı uşağımda bu var və hər bir neçə dəqiqədən bir bahalı (50 GBP) alış-verişə məcbur edir. Xoşbəxtlikdən, onu basmamaq üçün ağlı var. Uşaq oyunu üçün uyğun olmayan qiymət səviyyələri.
Çox darıxdırıcıdır. Canavar əfsanələri kimidir. Mənim xoşuma gəlmədi
Çox yaxşı
Bu oyun möhtəşəmdir! Və ən sevdiyim bazilozavr balina! Və dinozavrlar! Bu oyunu sevirəm! Və zəhlətökən və zibil deyil, mən onu sevirəm
Bu oyun zəhmlidir, lakin mən həqiqətən p v p və avtomatik döyüş kimi çox oyunçu rejimini istərdim. Lütfən, onu yenidən əl ilə düzəldin və P V P əlavə edin
hgmuj n zm@hung gnu :-/offish və müəlliflə tanış olmaq asan olan unikal bir fürsətdir və düşünürəm ki, əksər insanlar belə deyildi, yup və müəllifdən xəbərsizdir, amma Ko
Bu oyun əla gedirdi, lakin bu yaxınlarda əşyaların yüklənməsi vaxtları dəyişdi və görünür, yumurtanın çıxması 10 il çəkəcək (2 saatdan fərqli olaraq)!
Mən dinozavrlardan çox dəniz canavarını sevirəm
Niyə bu proqram bu qədər çox reklamı əhatə edir?
Bu oyun həqiqətən çox qəribədir. K sikkə toplayırsan və bir müddət sonra səndən heç yerdə tapa bilməyəcəyin m sikkə istəyirlər. Bu sikkələri necə tapmaq barədə heç bir ipucu yoxdur. Buna görə də proqram indi ilişib və həqiqətən edə biləcəyim heç bir şey yoxdur.
Dünyada ən sevdiyim şey bu oyun və dinozavrlardır onlar çox çılğın və şirindirlər 🦖🦕
Bütün canavar oyunlarından fərqli ola bilər
Локикрафт არკადული doca
Bir dəqiqədə çökür; düzəldin.