Post by spineasnisriwi on Feb 5, 2022 0:00:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Dobrá tower defense hra. Všetky veže sú potrebné a strom upgradov je výkonný a flexibilný. Veľa rôznych nepriateľov a mapových nebezpečenstiev, aby sa veci zmenili. Nikdy som sa necítil pod tlakom míňať peniaze a kúpilo by mi to iba veci na jedno použitie. Ponuka možností je veľmi jednoduchá a môže využívať niekoľko funkcií prístupnosti, ako je úprava písma. Osobne som mal problémy s nepriateľmi, ktorí útočili na diaľku, a nekromanti ako moje veže sa mohli sústrediť len na nepriateľov pred nimi.
Zábavná hra! Zatiaľ žiadne reklamy, dobre urobené, čisté, plynulé, nepriateľské škálovanie na príjem zlata je trochu šrumec, ale je to hrateľné, zábavné a náročné
Úžasná hra, ktorú som hral väčšinu hier typu ironhide, je to úžasná strategická hra na trávenie času
Jedna z najlepšie navrhnutých tower defense hier, aké som hral. Je to veľmi kreatívne a ja sa toho po rokoch vážne neviem nabažiť. Vždy sa k tejto hre vraciam, aby som si ju prehral.
Bolo to veľmi zábavné, ale po prvom hraní sa vždy, keď kliknem na aplikáciu, pokúsi sa aktualizovať a zamrzne, preinštaloval som ju už 4 krát a stále to robí zakaždým, opravte to.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategiya fsp
Chcem hru na relax. Avšak najjednoduchší režim, ktorý môžem len ťažko vyhrať🥲 btw dobrý umelecký štýl páči sa mi to.
Klasická obrana veže. Toto bola prvá a doteraz najlepšia tower defense hra, ktorú som hral.
Bol zadarmo, mal som ho dlho, kúpil som si väčšinu ostatných verzií, ale stále je to super sklamanie. Teraz ich všetky odinštalujte
Jednoduchá, ale pekná animácia dobrá vyváženosť aj rozdiel pekný v obtiažnosti len nevýhoda trochu drahých hrdinov
Hra sa mi veľmi páči. Úrovne sú však dlhé a zjavne sa počas nich neukladajú - tak som dostal hovor na vlne 14/15 a keď som sa chcel vrátiť do hry, musel som úroveň reštartovať. Čo to pre mňa zabíja, čo s tým strateným časom...
Dobrá hra, kým sa neobjavia nové úrovne, potom sa zdá, že musíte začať posielať nejaké peniaze.... čo ja nerobím, takže hru vymažem, ak je to tak, pretože som skúšal všetko, aby som to prekonal. aspoň jeden nový level...
Veľmi dobrá strategická hra
Milujem hru tak veľmi, ale každá aktualizácia má tendenciu sťažiť úroveň lvl pre veterána Iron challenge. Nepriateľ sa cíti ťažšie zabiť alebo vybrúsiť, nie ako keď tam nebolo žiadne napájanie. Aj keď sa mi podarilo poraziť ich všetky bez napájania, ale dostal som nejakú etapu so šťastím (meteorický dážď), ktoré na mieste.
Nestojí to za to...dostal som sa až k temnej veži ako pri odinštalovaní....Mám rád strategickejšie orientovanú obranu proti veži a nie hru, ktorá sa spolieha na to, ako rýchlo dokážeš ťuknúť na obrazovku.
Milujte hru, ale akosi nemožné získať nového hrdinu. Som jediný? Chyba v službe Google Play?
Kingdom Rush - Tower Defense Strateginiai heqe
Bežná kampaň je v poriadku bez použitia predmetov zakúpených pomocou kryštálov, môžete ju poraziť. Ťažko poraziť hrdinskú a železnú výzvu, aj keď sledujete youtube o tom, ako poraziť úroveň. Ste nútení získať nejaké drahokamy.
"Myth Defense: Light Forces" is one of most popular tower defense games for ... "Robo Defense", "Kingdom Rush" and other tower defense and
Odpadky. Mal som vedieť, že je to nevyžiadaná pošta, keď som sa okamžite stretol s chybou, keď sa otvorila, keď vynútila zastavenie mojej hudby a odmietla mi dovoliť počúvať akýkoľvek iný zvuk. Hra je už dostatočne nevýrazná. Prečo to robiť nudnejšie tým, že ľuďom nedovolíte počúvať hudbu? Je to tiež šialene nevyvážené, takže musíte zaplatiť peniaze vopred. Okamžité odstránenie.
Kiež by to bolo dlhšie. Keď porazíte kampaň (nie veľa úrovní), akákoľvek ďalšia úroveň je takmer nemožná, či už opakované úrovne s ťažšou obtiažnosťou alebo elitné úrovne, ktoré vyžadujú viac hviezdičiek. Opakované úrovne vás vážne znevýhodňujú a bez extra zlata sa to naozaj nezaobíde a elitné úrovne v podstate vyžadujú, aby ste robili opakované úrovne, aby ste získali hviezdy. Inými slovami, po kampani už hra nebaví.
Neviem, prečo sa úrovne hrdinov v každej hre reštartujú, k dispozícii sú tiež iba traja hrdinovia (samozrejme traja najhorší hrdinovia). Aký chamtivý vývojár hier. Dôrazne vám odporúčam, aby ste túto hru nehrali!!!! Strata času
Hra je dobrá, za hranie sa neplatí a skutočne vás vyzýva, existuje však iba 11 alebo 12 úrovní. Neuvedomil som si to a kúpil som si balík hrdinov. Keby som bol vedel, že som na konci hry, nekúpil by som si ho.
Jedna z najlepších tower defense hier podľa mňa. Ale je tu chyba, ktorá ovplyvňuje hrateľnosť. Keď dokončíte kampaň a dostanete sa na úroveň s Shadow Knights, niekedy ich nemôžete zabiť, ale môže to zabiť vaše jednotky. jediný spôsob, ako ho zabiť, je cez meteory. Neviem, ako sa stanú neporaziteľnými pre jednotky alebo veže, ale môžu zabiť tie moje. Celkovo skvelá hra, ale jednoduchý patch by to urobil skvelým
Hviezdu som musel upustiť len za úroveň „Temná veža“ a nepriateľa „Nekromanta“. Prvý zahŕňa asi 5 vĺn FURIIOUS ťukania na vaše veže (pri náhodnom nákupe vecí), aby ste prelomili kúzlo, ktoré zamyká vaše veže – extrémne únavné a jednoducho nepohodlné – možno to necháte na poslednej vlne? To druhé je OP - vysoké zdravie, môže zničiť hrdinu samo o sebe a je takmer nemožné zacieliť vežami alebo vojakmi... a pritom zapĺňať mapu kostlivcami. Inak gg
Perfektné
Príjemné, zábavné a väčšinu času relaxačné. Ale bolo by lepšie, keby neskoršie úrovne dostali viac zlata.
Hungry Dragon Arcade aixx
Láska láska láska štýl hry, no je takmer nemožné vylepšiť natoľko, aby ste vyhrali na vyššej úrovni. Za každé zabitie nie je vydaných dostatok mincí, takže získať 3 hviezdičky na vyšších úrovniach je takmer nemožné. Nie ďakujem.
Davy pretekajú priamo okolo pozemných jednotiek, vďaka čomu horúčkovito povolávate posily. Vaši vojaci neutekajú a neútočia na všetko napriek tomu, že nepriateľ je v kruhu veže... Nie, ďakujem
Veľmi dobre
Táto hra je celkovo dobrá 👍. Má dobrú mapu, dobré postavy, skvelé kúzla a celkový námet hry je dobrý. Ale ak by ste to mali porovnať s inými hrami typu Tower Defense, ako je Empire Warriors, nie je to také zábavné. Myslím si, že hra je trochu ťažká, ale celkovo veľmi vyrovnaná.
Najlepšie by bolo, keby to malo režim pre 2 hráčov.
zahodí stratégiu pre zášklby. začína to ako dobrá Tower Defense hra, potom sa zvrhne na šklbanú hru, v ktorej musíte hrať mrcha krtka na svoje veže. ak chcete zistiť, ako rýchlo môžete klepať na ad naseum znova a znova a znova a znova, toto je hra pre vás. ak chcete strategickú hru, choďte inam.
Táto hra sa mi páčila a bola som obľúbená pri veciach, ako sú jazdy lietadlom. Bohužiaľ, teraz to urobili tak, že hra sa musí prihlásiť na ich serveri. Som si istý, že ide o predaj DLC; neexistuje žiadny iný dôvod, pretože je to (kedysi) úplne offline hra. Z tohto dôvodu som hru odinštaloval a už ju nebudem odporúčať ostatným. Je smutné, že honba za dobrým offline zabijakom času pokračuje.
Uplne mega odporučam stiahnuť
Chyba nízkej pamäte, nový prázdny tablet 1gb ram
Milujte túto hru, ale skutočne nemôžete prejsť cez platenie alebo sledovanie ich reklám. Niekedy si musím pozrieť 30 reklám, aby som prekonal úroveň. Každý z nich má 5 až 35 sekúnd. Hovorí sa, že môžete ísť o úroveň nižšie, ale nie na všetkých. A môžete sledovať ich sprievodcu stratégiou, nastaviť to rovnakým spôsobom a stále nemôžete prejsť. Všetky majú prémiový obsah??? Ako na to prídeš? Videl som iba drahokamy na predaj, zatiaľ som žiadne nekúpil, ale ako som povedal, musím si pozrieť reklamy, aby som prešiel.
Ostatní hrdinovia sú platení? Btw jednotka a veža a nepriatelia sú tak roztomilí.
Po porážke VezNana je oveľa ťažšie vyhrať verziu pre Android ako verziu pre iOS. Miera vynorenia sa nepriateľov na jednu vlnu je v systéme Android vyššia a nižšia. Takže v podstate musíme nakupovať veci, aby sme vyhrali. Takže som sklamaný z verzie Androidu.
Zatiaľ je to dobré, ak máte radi strategické Tower Defense hry. Má trochu príbehovej línie, ktorú môžete sledovať a je pekná. Slušná hra, 4 hviezdičky.
Vlastne dobrá zábava, náročná a možno až príliš na miestach, ale baví ma jednoduchá Tower defence, pravdepodobne by som mohol pridať viac rozmanitosti so všetkým, ale naozaj sa mi to páči, pretože som už dlho nehral žiadnu hru tohto typu
Ak si má väčšina hráčov predstaviť typickú tower defense hru, vynorí sa im na mysli práve Kingdom Rush. Fantasy stratégia, v ktorej sa
Páčila sa hrateľnosť. Hlavná hra na pobitie nepotrebuje kryštály, čo je naozaj skvelé. Keď začnete hrať vedľajšiu úlohu, potom prídu na rad kryštály. Kryštály však získate bez ohľadu na to, či vyhráte alebo prehráte etapu, alebo si môžete pozrieť 30-sekundovú reklamu. Alebo, samozrejme, zaplatiť. Pár vecí, ktoré sa mi na hre nepáčili, bolo neustále ťukanie na moje stanice, ktoré znemožňoval nepriateľ. Občas bolo tiež ťažké rozmiestniť jednotky do spodnej časti obrazovky, aby zastavili nepriateľov.
Toto je fakt super hra mám ju rád. Takúto hru môže vymisliť iba génius.😊😊😅😆☺😎😎
Táto hra je skvelá a absolútna klasika. Bohužiaľ, nefunguje tak dobre na najnovšom OS Android. Veľa padá a nezdá sa, že plne podporuje pomer strán 16:9.