Post by spineasnisriwi on Feb 5, 2022 0:06:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Çok şaşırtıcı! Şimdi, beni 5 yıldız vermekten alıkoyan tek bir şey var. Birinci dünyadaki patron seviyesi benim için geçmek imkansız. Ve bir saat boyunca pratik yaptım! DÜNYA BİR PATRON İÇİN. Patronu biraz daha kolaylaştırabilirseniz, memnuniyetle 5 yıldız verebilirim
Can sıkıcı ama iyi
15. seviye berbat
Sana ne söylersem söyleyim muhtemelen oyunu alacaksın ama yine de.Müzik gerçekten sinir bozucu oluyor, kontroller bozuk ve her seviyede onu yenmeye çalışırken gerçekten sinirleniyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
Nameless Cat Akcja nemu
Dürüst olmak gerekirse, harika görünüyor, kulağa harika geliyor, ancak üçüncü seviyede platforma atlayamıyor.
Yanlış anlama Oyunu seviyorum ama kontrol benim sorunum Oyunda hiç bu kadar ileri gitmedim ve zaten kontrollere sinir oldum sürekli düşüyorum!Bu da oyunu silmeme neden oldu nasıl seviyorum zorlu ama kontrollerden dolayı bölümü geçemiyorum. Düzelince tekrar kuracağım.
çok kötü oyun
1000Kitap Android uygulaması ... Devamını Göster. 2. Nameless. @namusait_77 ... Kadınlar duygularını ifade ederken süt dökmüş kedi gibi masum olurlar.
Bu güzel bir oyun ama onunla ilgili bir sorunum var. Dünya 1, Seviye 15. BU SEVİYEYİ NERF, LÜTFEN. İnek olarak çok bir şey istemiyorum, sadece bir veya iki kontrol noktası koyun ki sonunda ölürseniz baştan başlamak zorunda kalmayasınız. Ayrıca, zamanı kaçırmamak için ejderhayı biraz daha yavaşlatmanızı tavsiye ederim.
Bu oyuna çok bayıldım, müzik huzur veriyor grafikler güzel. . . ama en zor kısım o ürkütücü patronlardı. İlk bossu defalarca denedim ve bu seviyeyi geçemiyorum, kalp atışlarım çok yüksek sesle çarpıyor! Plssssss, oyunda canlar olsaydı, bunun yerine canlarla çalışmayı deneyebilir misin? . . Eğlenceli gerçek bir hayat acımasız 😅😅.
Android Free Download için Nameless Cat Apk Mod All Unlocked. Android Games. Gerekli Android: Android 4.4 or higher. Boyut: 32.65 MB. versiyon:
harika grafikler, çok güzel ama kontrollerin daha iyi olması gerekiyor, daha fazla doğruluk gerekiyor, ayrıca seviyeler sıkıcı ve kontrol noktaları benim zevkime göre çok uzun.
Çok iyi oyun, ancak çoğu zaman çok can sıkıcı ve tamamlaması imkansız
Dönüşte yapçam şeyler: Fnf T-Pose engine. Vs Nameless cat 1.0. Şekil değiştireni baştan aşşağı yapmak. Future dizisi. Mc Telif modu (sc dışı)
Gerçekten güzel oyun! Sanat gerçekten çok güzel! Kabuklar bazen oldukça zor ama yapılabilir. Her dünyanın sonunda yenmen gereken patronları, özellikle de son patronu gerçekten seviyorum! Şimdiye kadar oynadığım en sevdiğim mobil oyunlardan biri!!
Daha yükseğe zıplayamaz bile. Odanın içindeyken ..o zaman 2 gün denedim ve bugün kaldırdım seviyeyi nasıl geçerim
İlk patron neden bu kadar zor ve hızlı!?!
Feel free to surf to my web site: wukong333 ios ... Kızların dans edip soyunduğu, sonrada bir adamın gelip çat diye girip kızı siktiği
We took our nameless cat that we fed on the street. They did not receive examination money. We only paid for the antibiotic injection and the internal
Oyun arsa ve benzersiz sevimli karakterler ile ilginç. Onların reklamları az miktarda ama bareble. Kontrollere ve harekete alışmak biraz zaman alır ve bazı durumlarda zor olabilir. Genel olarak oldukça oynanabilir ve ilginç bir oyun. Ancak, bu uygulamadan bir uyarı alıyorum. Bu, bu uygulamayı kullanmak istememi biraz zorlaştırdı. Umarım önemli bir güvenlik sorunu değildir ve diğer telefonları etkilemez.
Rocket Punch! پزل yse
indir İsimsiz Cat 1.8.0 android için ZTE Blade A452
Nameless Cat Akció gqu
Oyun çok güzel kedinin o kedinin o ışınlaması okadar da o*gidiyo ki anlatamam(*)ama oğul eğitimi çok zordu birkaç kezle güçlü olmayınca yapamı anladım ve sil kısa olması muhtemeldir ama oyun çok denemez çok şey kaçırırsınız(*) ˘*)
15 seviyeyi geçmem imkansız ve belki 21 kez öldüm, bu yüzden lütfen bana nasıl kazanacağım konusunda bir tavsiye verin (oyunda gerçekten iyi değilim ama yapacak bir şeyim yok, bu yüzden oyun oynamak zorundayım) )
Hoe te handelen in opties, Recover deleted files iphone cydia, ... King's quest game imdb, Nameless popin cookin cake, Enty version espagnol telecharger,
Kesinlikle bağımlılık yapan bir oyun! Ama bazıları biraz fazla zor, örneğin bütün bir ay boyunca 9. ve 10. seviyede takıldım!!
Google Play'de Kotoba Games Android Uygulamaları
Nameless Cat 1.9.0 Android APK'sını indir | Aptoide
breakfast at tiffany's - sayfa 7 - ekşi sözlük
Ya öğlum çok şehir yaaa bitişi duygusal ve çoooooook tatlıydı ellerinize salık🥺
Şu ana kadar daha çok hiç eğlenmedim.
Bu çok zor, beni öfkelendiriyor ve patron dövüşleri çok zor 0 yıldız verebilseydim, lütfen daha kolay hale getirirdim
Genel olarak hikaye ve oynanış kesinlikle güzel. Stili seviyorum ve grafikler kesinlikle harika ve bu oyundan tamamen keyif aldım. Tek şikayetim, kontrollerin hassasiyetinin oldukça dağınık olması ve düzeltilebilir olmasıdır. Bunun dışında bu oyunu seviyorum ve diğer oyunlarınızı da dört gözle bekliyorum.
Bu oyun harika! BAYILDIM! ama belki atlama seviyesi ekleyin? Şu anda 8. seviye 2. aşamadayım, çok zor. Bu oyun, uzun bir yolculuğa çıktığınızda da oynamak için iyidir
Oyun harika! Hikaye ve seviyelerin yapılandırılma şekli harika, ama beni rahatsız eden tek şey kontroller, bir aydır aynı seviyede sıkışıp kaldım; ama bunun nedeni, android oyunları oynamama izin veren bu oyunu chromebook'umda oynamam olabilir. Ama bunun dışında bu oyun oynadığım en iyi oyunlardan biri, bakır aramaya geldim ve altın buldum
Hepsini oynamadım ama zaten ufak bir sorunum var Kontrolleri kullanmak çok zor bu oyunda çok fazla parkur var ama aynı anda hem zıplamak hem yürümek zor bu çok önemli oyun harika, bana Undertale havası veriyor, müzik güzel ama lütfen kontrolleri düzeltip değerlendireceğim 5☆ Harika bir mobil oyun
Based on a nameless cat's observations of upper-middle-class Japanese society of the Meiji era, the essence of I AM A CAT is its humour and sardonic truths.
Oyundaki Zor İşi Görebiliyorum İyi İş ^o^👍
Tarzı gerçekten sevimli ve müzik gerçekten rahatlatıcı, sadece kontroller bazen onlara bastığınızda gerçekten çalışmıyor ve bazı seviyeler o kadar zor ki eğlenceli bile değil ve zaman zaman çileden çıkmanıza neden oluyor . Yine de, bazı zorlu seviyelerin yapılması oldukça güzeldir ve sizi öfkeyle bırakmaya zorlamaz. Ayrıca oldukça fazla reklam var, ancak her öldüğünüzde reklam alacağınız noktaya kadar değil. Her ne kadar çok çabuk sinirlenirseniz veya öfkelenirseniz gerçekten tavsiye etmem.
Grafik tasarımı biraz kötü o yüzden pek oynayamadım
Hoş bir atmosfer var ve müzikleri güzel. Oynanır.
Tamam, onu seviyorum, en iyisi AMA ÇÖPMEYE DEVAM EDİYOR! LÜTFEN BUNU DÜZELTİN OYUNUN SONUNDA OYNAMAK İSTİYORUM!
Nameless Cat پرتحرک pax
sevimli bir kedi ile şirin oyun ben bir kedi insanıyım ama 15. seviyede kazanamazsın patron 5 yıldız veren insanlar botlar seni tablet, telefon veya bilgisayar frenlemek için bir neden istiyorsan sooooooo bu oyunu almama izin ver !,
Çok iyi bir oyun!! Müzik ve olay örgüsü çok şirin ve tamamlanması gereken birçok seviye var. Ama mesele şu ki seviyeler benim için çok zor😂😂 İlk 15 seviyeyi zar zor tamamladım ve "Ayda" üçüncü seviyeye geçemedim😬😬
Nameless Cat Laga bpy
Oyuna oynayacaksın notum : Neden bu kadar harikasın jellyhead'e geldiğinizde ne düşünüyorsunuz?
Nameless Cat PC / Mac için / Windows 11,10,8,7
Bu oyun sonunda adaletsizliğin de ötesinde! Bu oyuna ve geliştiricilerine çok kızgınım! Bu konuda hayal kırıklığına uğradım! Başlangıcını ve öncülünü sevdim ama hayır! Gördüğüm en adaletsiz patronla her şeyi mahvettin ve Tanrı aşkına Dark Souls 2 oynadım! Bunu sevmek istiyorum ama o sahne onu mahvetti!
Oyun harika. Bulutlamak ve kaydetmek istiyorum ama yok. Oyun çok zor ama seviyeler kısa olduğu için sorun yok. Oyun kısa ama bu kadarı bedava bir oyun için yeterli.
Multimedia Fusion - Vikipedi